Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی گفت: امسال در سطح یک و نیم هکتار از اراضی زراعی شهرستان ارومیه، سه گیاه دارویی اسطو خودوس، آویشن باغی و سیاه دانه کشت شد.

به گزارش برنا آذربایجان غربی ، عزیز امانی مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی با بیان اینکه یکی از اولویت‌های اساسی وزارتخانه توسعه گیاهان دارویی کم آب بر در کشور است، افزود: زمینه رویش و توسعه کشت انواع گیاهان دارویی در استان فراهم است و در صورت توجه به آن و توسعه کشت این گونه گیاهان، می‌توان برای اشتغال، تولید و صادرات بیشتر بسترسازی کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
  امانی با بیان اینکه کشاورزی در آذربایجان غربی به عنوان یکی از مهم‌ترین شاخص‌های توسعه اقتصادی استان به شمار می‌رود و در سال‌های اخیر به سبب خشکی دریاچه ارومیه کشت گیاهان کم آب بر مورد توجه قرارگرفته است، اضافه کرد: در راستای حمایت و توسعه کشت گیاهانی دارویی کم آب بر از بین گیاهان منتخب، سایر گیاهان دارویی ارزشمند نیز درحال مکان یابی و کشت هستند که متعاقبا اطلاع رسانی خواهد شد.   مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی ادامه داد: کشت گیاهان دارویی مورد حمایت وزارت جهاد کشاورزی است وتولیدکنندگان آن‌ها می‌توانند از تسهیلات بند الف تبصره ۱۸ بهره‌مند شوند.   امانی تصریح کرد: در استان آذربایجان غربی انواع گیاهان دارویی از جمله زعفران، گل محمدی، بیدمشک، سنجد، بادرشبو و گیاهان دیگری هم مثل زرشک، موسیر، زیره، آویشن، بابونه، شاهسپرن، باریجه، مرزنجوش، نعنا فلفلی، مریم گلی به صورت متفرقه کشت می‌شود.   مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی گفت: ترویج کشت گیاهان دارویی کم آب بر شامل گل محمدی، زیره، سیاه دانه، اسطوخودوس و رزماری، زنیان، آنیسون، موسیر، اسفرزه، همیشه بهار، خرفه، بومادران و بادرشبو که نسبت به گیاهان دارویی دیگر آب کمتری نیاز دارند، در دستور کار سازمان قرار دارد.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: جهاد کشاورزی آذربایجان غربی گیاهان دارویی باغبانی گیاهان دارویی کشت گیاهان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۴۴۵۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صادرات سیر پارس‌آباد به روسیه و آذربایجان

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اردبیل بخشعلی اصغری اظهار کرد: متوسط عملکرد سیر به‌صورت تناژ در هر هکتار ۳۰ تن است که انتظار می‌رود بیش از ۳۰ هزار تن محصول سیر از مزار کشاورزی پارس‌آباد برداشت شود.
وی افزود: سطح زیر کشت پیش‌بینی‌شده ۹۰۰ هکتار بود که یک هزار ۲۰۰ هکتار کشت شده است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان پارس‌آباد گفت: از کاشت تا برداشت محصول سیر تحت پایش و نظارت مدیریت جهاد کشاورزی است که با توصیه‌های فنی لازم اعم از تغذیه، واپایش عوامل گیاهی توسط کارشناسان جهاد کشاورزی شهرستان پارس‌آباد نظارت می‌شود.
وی تصریح کرد: تمام کودهای موردنیاز توسط جهاد کشاورزی به‌صورت یارانه‌دار در بین سیر کاران به قیمت دولتی توزیع می‌شود.
اصغری گفت: کاشت و داشت و برداشت به‌صورت ماشینی و نیمه ماشینی صورت می‌گیرد که مجوز و نامه صادراتی سیر توسط مدیریت جهاد کشاورزی داده می‌شود که صادرات بیشتر از طریق گمرک به کشورهای خارجی روسیه، آذربایجان و... به شهرستان‌های هم‌جوار چون گرگان و میادین تره‌بارهای شهرهای داخلی صادرمی شود .
وی اشاره‌ای به کشت دوم محصولات در شهرستان پارس‌آباد اشاره کرد و گفت: فعلاً برای کشت دوم از نظر مدیریت جهاد کشاورزی پارس‌آباد در حال رایزنی و برنامه‌ریزی است که تصمیم قطعی هنوز گرفته نشده است.

دیگر خبرها

  • صادرات مرغ برای نخستین بار در کشور انجام شد
  • هزار و 920 زائر از آذربایجان غربی ۱۸ خرداد عازم حج ‌می شوند
  • ۱۹۲۰ زائر از آذربایجان غربی عازم حج‌می شوند/نخستین پرواز ۱۸ خرداد
  • دشتستان بزرگترین شهرستان تولیدکننده خرما در کشور است
  • خسارت ۱۳ میلیارد تومانی سیل در شهرستان فیروزه
  • نخستین مرکز شیمی‌درمانی فرهنگیان کشور در ارومیه افتتاح شد
  • صادرات سیر پارس‌آباد به روسیه و آذربایجان
  • خسارت ۳۹ میلیارد تومانی سیلاب به حوزه کشاورزی خراسان شمالی
  • سالانه ۳۰ هزار تن کشمش در خنداب تولید می شود
  • برداشت ۳۲۰ تن گیاهان دارویی از مزارع نهاوند برای نخستین‌بار